Magic News

Pierce Brosnan şi soţia, la avanpremiera filmului “Black Adam”. Fostul James Bond îşi venerează partenera de viaţă

Pierce Brosnan a fost prezent la avanpremiera filmului “Black Adam”, care a avut loc la New York.

Fostul Agent 007 a avut alături şi pe Keely Shaye Smith, cea care îi este soţie de 21 de ani, iar cei doi au avut câteva momente de tandreţe pe covorul roşu.

Cu zâmbetul pe buze şi ţinându-se de mână, astfel şi-au făvut apariţia Pierce Brosna şi soţia lui pe covorul roşu de la AMC Empire 25, cinematograful celebru din Times Square.

Fostul James Bond îşi venerează soţia, pe care a cunoscut-o în Mexic în 1994, la o petrecere pe plajă. Actorul era văduv, după ce prima lui soţie, Cassandra, murise în 1991 din cauza unui cancer ovarian. Întâlnirea cu frumoasa ziaristă, cu 10 ani mai tânără decât el, care venise să îi ia un interviu lui Ted Danson, i-a readus fericirea. Şi Keely a fost atrasă de bărbatul chipeş, care avea o sclipire în priviri. Iar James Bond făcea atunci o nouă cucerire, una pentru toată viaţă, ei rămânând împreună, iar iubirea lor crescând zi de zi. “Îi iubesc vitalitatea, pasiunea. Are puterea asta fără de care nu aș putea să trăiesc. Când Keely mă privește în ochi, mă înmoi”, spunea celebrul actor, făcând astfel cea mai frumoasă declaraţie de dragoste.

Pierce şi Keely s-au căsătorit în 2001, în Irlanda şi au doi băieţi, Dylan şi Paris.