Magic News

Simona Halep, cel mai sincer interviu - “Îmi spuneam că nu sunt suficient de bună”

Simona Halep a traversat o perioadă dificilă, atât în viaţa profesională cât şi în cea personală.

Jucătoarea de tenis a vorbit într-un interviu pentru Top Court despre toate aceste momente dificile prin care a trecut. Ea şi-a anunţat retragerea din acest sezon competiţional, a suferit o intervenţie chirurgicală şi a divorţat la doar un an după căsătoria cu Toni Iuruc.

Toate acestea lucruri au marcat-o, iar Simona a povestit cât de dură a fost cu ea însăşi, judecându-se pentru fiecare eşec. A învăţat însă treptat cea mai importantă lecţie” să fie mai blândă cu ea însăşi.

„Sfatul meu pentru toată lumea este: nu te judeca pentru că dacă te judeci nu poți performa la maximul capacității tale. Îmi spuneam că nu sunt suficient de bună, că pot pierde forte ușor în fața adversarei dacă joc în felul acesta – credeam că joc prost. Nu contează cât de mult muncesc, nu voi obține niciodată ceea ce-mi doresc, precum titlurile mari. Eram negativistă, adică pe teren îmi spuneam că sunt o proastă când pierdeam o minge ușoară. Era dificil la vremea respectivă și cred că dacă-ți vorbești și te tratezi în acest fel, fiecare moment din viața ta este greu. Așa că am schimbat atitudinea, am devenit mult mai relaxată și mult mai blândă cu mine”, a transmis Simona Halep.

Jucătoarea de tenis se recuperează în această perioadă şi speră ca 2023 să fie un an mai bun pentru ea. „Nu ştiu cât de lungă va fi perioada de recuperare, în acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare. Ceea ce este cert este că nu voi mai putea juca în acest an la niciun turneu. Sezonul 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin de evenimente. Ne vedem pe teren, 2023. Încă simt că mai am multe de dat pe terenul de tenis şi mai am obiective de îndeplinit.”