Magic News

Sophia Loren şi-a deschis la Milano un restaurant care îi poartă numele - “Tot ce se vede se datorează spaghetelor”

La 88 de ani, Sophai Loren este neobosită şi după o carieră fabuloasă în cinemtografia, cea mai îndrăgită actriţă italiană se lansează acum şi în afaceri.

Sophia Loren şi-a deschis recent la Milano un restaurant care îi poartă numele şi a fost prezentă la deschidere. Actriţa este o adevărată gurmandă, aşa că acest restaurant este tot ce şi-a dorit.

Ea şi-a făcut apariţia într-un costum alb, foarte stylish, accesorizat cu bijuterii spectaculoase şi a fost extrem de jovială.

Într-un interviu recent, actriţa a declarat că se simte foarte tânără, spunând că, în fond, vârsta este o stare de spirit. Pentru a fi atât de bine şi la această vârstă, actriţa spune că trebuie să păstrezi legătura cu familia, să savurezi fiecare moment al vieţii şi să îţi dai voie să te bucuri de o bucată de ciocolată. Actriţa continuă să vadă lumea precum un loc plin de frumuseţe: “Întotdeauna mă trezesc devreme dimineaţa, sar din pat şi mă plimb în parc în jur de o oră”, spunea ea într-un interviu mai vechi. În plus, ea are tot timpul o atitudine pozitivă: „Sunt foarte rare situaţiile în care sunt pesimistă ori melancolică".


Sophia Loren spune că frumuseţea ei se datorează uleiului de măsline, care face parte din alimentaţia zilnică, inspirată de dieta mediteraneană. De asemenea, actriţa adoră pastele, care au ajutat-o să îşi păstreze silueta pentru că sunt carbohidraţi complecşi care ţin de foame. “Tot ce se vede se datorează spaghetelor”, a spus ea, iar vorbele ei au devenit un citat adorat de femei. “Prefer să mănânc paste şi să beau vin decât să port mărimea XS”, a continuat actriţa.

Aşadar, restaurantul italian este tot ceea ce avea nevoie, iar turiştii şi localnicii care vor ajunge în restaurantul ei vor avea cu siguranţă ocazia să o întâlnească pe diva cinematografiei italiene savurând o porţie de paste alături de un pahar de vin roşu.