Magic News

Justin Timberlake şi Jessica Biel, stylish pe covorul roşu al unui eveniment caritabil

Justin Timberlake şi Jessica Biel au participat la Gala CHLA, eveniment care a avut loc în Santa Monica, California.

Cei doi au fost foarte stylish când au păşit pe covoru roşu şi au atras tate privirile în timpul serii. Jessica Biel a ales pentru această gală o rochie neagră Giambattista Valli, accesorizată cu mai multe funde, în timp ce Justin a purtat un smoking negru şi o cămaşă albă cu papion.

Artistul a urcat şi pe scenă unde a făcut un adevărat show, interpretând hit-uri precum “The Way You Look Tonight”, “Smile”, “Knocks Me Off My Feet”, “Wonderful World” sau “Lovely Day”.

Justin şi Jessica au împreună doi băieţi şi de curând au aniversat 10 ani de căsătorie. “Uneori am impresia că cei 10 ani au trecut cât ai clipi din ochi, iar alteori îmi spun că 10 ani rerezintă o perioadă importantă în viaţa cuiva”, a declarat actriţa.

Cei doi s-au cunoscut în 2007, la Gala Globurilor de Aur, s-au îndrăgostit repede, însă aveau să se despartă după 4 ani. După câteva luni s-au logodit şi apoi s-au căsătorit în Italia.

Jessica a recunoscut că nu a fost totul roz în relaţia lor, însă nu poate fi decât fericită pentru numeroasele momente trăite alături de Justin. “Am avut suişuri şi coborâşuri ca toată lumea, însă sunt mândră de tot ce am trăit, fericită şi îmi place viaţa alături de el”, a mai spus actriţa.