Magic News

Adorabila fotografie cu cei şapte copii ai cuplului Hilaria şi Alec Baldwin

Pe 22 septembrie, Hilaria şi Alec Baldwin au devenit părinţi pentru a şaptea oară, după ce soţia actorului a adus pe lume o fetiţa pe nume Ilaria.

Acum a venit momentul ca toţi cei şapte copii ai cuplului să facă prima lor fotografie împreună, un portret de familie adorabil realizat de Eroula Dimitriou.

Hilaria este cea care a publicat fotografia cu cei şapte copii ai săi. Astfel, de la dreapta la stânga îi descoperim pe: Eduardo (2 ani), Romeo (4 ani), Ilaria (1 lună), Carmen (9 ani), Rafael (7 ani), Leonardo (6 ani), Lucia (1 an).


De asemenea, instructoarea de yoga a dezvăluit o fotografie în care ea şi Alec apar alaturi de cei şapte copii, o fotografie realizată în dormitorul matrimonial. Hilaria apare în cămaşă de noapte ţinând-o în braţe pe mezina familiei. Şi cea de-a doua fotografie a fost realizată de aceeaşi Eroula Dimitriou, o bună prietenă a Hilariei.


Din cele două cadre lipseşte Ireland, fiica pe care Alec Baldwin o are împreună cu Kim Basinger În vârstă de 26 dea ni, Ireland se înţelege foarte bine cu Hilaria, care a scris că o iubesc şi că le-a lipsit.