Magic News

Rochia purtată de Bella Hadid la Săptămâna Modei de la Paris - Un moment memorabil din istoria modei

Parisul a găzduit în aceste zile Săptămâna Modei în cadrul căreia casele de modă şi-au prezentat colecţiile pentru sezonul primăvară-vară 2023.

Casa de modă Coperni a reuşit să creeze un moment memorabil din istoria modei, rochia prezentată de top modelul Bella Hadid fiind creată direct pe podium dintr-un lichid care s-a solidificat şi s-a transformat într-o creaţie delicată.

Casa franceză fondată de Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant, a revoluţionat astfel moda în cadrul show-ului de la Musée des Arts et Métiers din Paris şi a deschis drumul altor momente memorabile. Creatorii au ales-o pe top modelul Bella Hadid să încheie show-ul într-o rochie albă minimalistă, creată în faţa invitaţilor.


Dezvoltată de Fabrican, o companie de ştiinţă a materialelor condusă de designerul de modă spaniol Manel Torres, această soluţie pulverizată pe Bella Hadid conţine fibre de bumbac şi fibre sintetice suspendate într-o soluţie de polimer care se evaporă atunci când lichidul intră în contact cu pielea.

Potrivit Vogue Business, Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant ar fi lucrat cu Manel Torres mai bine de şase luni pentru a perfecţiona efectul vaporizării şi rezultatul acesteia.

"Este modul nostru de a celebra siluetele feminine. Am vrut să ne modernizăm estetica într-un mod mai elaborat şi ştiinţific", au declarat Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant într-un interviu pentru Vogue UK.