Magic News

HBO Max face un serial despre spioni și Ceaușescu

HBO Max face un serial despre spioni și Ceaușescu. „Spy/Master“ este un serial-dramă a cărui acțiune se desfășoară în timpul Războiului Rece și spune povestea unui spion dublu, mâna dreaptă a dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Serialul „Spy/Master“ relatează, în șase episoade, o săptămână din viața personajului fictiv Victor Godeanu, mâna dreaptă și consilier al dictatorului român Nicolae Ceaușescu. Personajul principal este interpretat de Alec Secăreanu, cunoscut pentru rolul din „RUXX“. Godeanu are, însă, un secret: este agent dublu și trebuie să fugă din România înainte ca acoperirea lui să fie dată în vileag.

 Având o singură posibilitate de a scăpa, el se folosește o călătorie diplomatică în Germania pentru a fugi, apoi, în Statele Unite. Ajutat de un agent Stasi sub acoperire (Svenja Jung) și de un agent CIA (Parker Sawyers) Godeanu încearcă să scape de KGB și de agenții din România (Ana Ularu și Laurențiu Bănescu), pe deplin conștient că dezertarea îi pune familia în pericol de moarte. Cu dialog predominant în engleză, producția este în desfășurare în România și Ungaria.

Continuarea AICI