Magic News

Gwyneth Paltrow a împlinit 50 de ani şi a pozat nud

Gwyneth Paltrow a împlnit 50 de ani pe 27 septembrie, iar celebra actriţa a ales să îşi celebreze ziua într-un fel memorabil.

Ea a pozat nud, cu corpul pictat cu auriu, şi a publicat fotografiile pe Instagram, iar reacţia fanilor a fost una pe măsură. “Mă simt atât de bine la 50 de ani, îmi permite să exprim energia și optimismul pe care le simt”, a explicat actrița.

„Consider că îmbătrânirea este de fapt ceva frumos. Trebuie doar să ne lărgim percepțiile. Când devii tu însuți, viața ta înflorește. “


Gwyneth a primit mii de mesaje, lumea spunându-i că este o sursă de inspiraţie. “Dacă voi arăta ca tine la 50 de ani, mă voi plimba dezbrăcată tot timpul”, “Faci astfel ca femeile să se simtă puternice”, “Mi-ar plăcea să fiu ca tine mai târziu”.

Pentru a fi într-o formă atât de bună, actriţa mizează pe două lucruri: o rutină sportivă strictă şi un ritual de detoxifiere. Gwyneth îşi începe ziua cu o şedinţa de dans cardio alături de celebra antrenoare Tracy Anderson, după care face saună, timp în care beau un suc de plante şi citeşte ceva.

În plus, de peste 25 de ani, Gwyneth face yoga, disciplină care i-a modificat corpul şi felul de a gândi.

Gwyneth a publicat şi un articol emoţionant pe blog în care şi-a amintit de momentul în carere părinţii săi au împlinit această vârstă şi spune că îşi aceptă corpul şi se detaşează de nevoia de a fi perfect.