Magic News

Prima vizită a Prinţilor de Wales în Ţara Galilor. Un băieţel de 4 ani, protagonistul celui mai adorabil moment

Prinţul William şi Kate Middleton au devenit Prinţii de Wales după moartea Reginei Elisabetei a II-a.

“Perioada de doliu regal după moartea Majestății Sale Regina Elisabeta a luat sfârșit. Contul Familiei Regale va continua să reflecte munca Regelui, a Reginei Consort și a altor membri ai Familiei Regale, precum și să amintească viața și opera Reginei Elisabeta”, acesta a fost mesajul prin care familia regală a aunţat reluarea activităţilor.

Câteva ore mai târziu, Prinţii de Wales au ajuns în Ţara Galilior, în prima lor vizită oficială după ce au primit noile titluri. Cei doi au fost întâmpinaţi de un băieţel de 4 ani, pe nume Theo Crompton, care i-a oferit lui Kate un buchet de trandafiri.

A fost un moment adorabil, iar Prinţesa şi Prinţul de Wales s-au aplecat la nivelul lui ca şi cum ar fi vorbit cu Louis, băieţelul lor cel mic, care are aceeaşi vârstă ca şi Theo.

Mama lui Theo, Rebecca Crompton, a povestit că erau în drum spre şcoală după care a decis să meargă să îi vadă pe Prinţii de Wales pentru că era vorba de o vizită istorică. Theo a avut astfel şansa să îl întâlnească pe viitorul Rege al Marii Britanii, iar imaginile cu el au devenit virale.

Pentru această vizită, Kate a ales o pereche de pantaloni negri, o bluză neagră şi un palton roşu, iar ca accesorii pantofi cu toc şi o geantă neagră.]

  Prinţii de Wales şi-au continuat vizita în timpul căreia au întâlnit numeroşi membri ai comunităţii.