Magic News

Protagonistul următorului film “James Bond” se va afla în slujba “Majestăţii Sale Regele”

Numele protagonistului următorului film James Bond nu a fost încă dezvăluit, însă acesta se va afla în slujba “Majestăţii Sale Regele şi a patriei”.

Producătorii francizei au început discuţiile cu Amazon, care a cumpărat studiourile MGM, despre viitorul Agentului 007. Barbara Broccoli şi fratele ei vitreg, Michael Wilson, au fost omagiaţi miercuri la Hollywood pentru contribuţia lor la dezvoltarea industriei cinematografice.

Ultimul film din seria James Bond cu Daniel Craig în rolul principal s-a numit “No Time To Die” şi a fost lansat în 2021. Cele cinci filme realizate cu Daniel Craig au stabilit recorduri de box-office, în special pelicula "Skyfall", care a obţinut în 2012 încasări de peste 1 miliard de dolari.

Daniel Craig, interpretul lui James Bond, celebrul agent aflat în slujba Majestăţii Sale, a apărut alături de regină într-un filmuleţ pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, în care o escorta pe Regină pe coridoarele Palatului Buckingham. “Eu, ca şi mulţi, am fost profund întristat de vestea de astăzi şi gândurile mele se îndreaptă către familia regală, către cei pe care i-a iubit şi toţi cei care au iubit-o”, a spus actorul dupa moartea Reginei. 

“Nu ne vom culca pe lauri păstrând aceeaşi formula”, a dat asigurări Barbara Broccoli, moştenitoarea francizei creată de tatăl ei, Albert "Cubby" Broccoli, producătorul care a început să adapteze pentru marele ecran romanele lui Ian Fleming în urmă cu 60 de ani, scrie Agerpres.

Continuă însă suspansul legat de cel care îl va interpreta pe James Bond, existând speculaţii că ar putea fi un actor de culoare sau chiar o femeie. Personajul "nu are nimic de câştigat din punct de vedere personal. El se află acolo pentru că încearcă să facă lumea mai sigură. Cred că acesta este un aspect pe care nu îl vom schimba", a adăugat Barbara Broccoli.