Magic News

S-a lansat campania BĂRBAȚI DE SUCCES, ediția 2022

Rock FM, Zile si Nopti ȘI NIVEA MEN lansează campania BĂRBAȚI DE SUCCES, ediția 2022.

Care sunt elementele ce definesc succesul unui bărbat? Banii? Familia? Sănătatea? Faima? Sau toate la un loc? Pe site-ul www.barbatidesucces.ro se pot vota cei mai de succes bărbați din România din anul 2022.

Întrebările sondajului sunt deschise, fiecare participant la vot având libertatea de a alege 3 bărbați de succes din orice domeniu de activitate. Toți cei care votează au șansa de a câștiga unul din următoarele premii: echipamente sportive de iarnă în valoare de 10.000 lei, cazare și servicii all inclusive la Ana Hotels Sport Poiana Braşov sau produse de îngrijire masculină.

BĂRBAȚI DE SUCCES este o campanie susținută de NIVEA MEN.

Întrebările sondajului sunt deschise, fiecare participant la vot având libertatea de a alege 3 bărbați de succes din România din orice domeniu de activitate. Validarea rezultatelor este realizată de firma de studii de piață Brandberry. Perioada de votare este 15 septembrie – 15 octombrie 2022, iar rezultatele votului vor fi făcute publice pe site-ul barbatidesucces.ro și în revista Zile și Nopți ediția de noiembrie.

Vezi aici rezultatele sondajului din anul 2021. https://barbatidesucces.ro/2021/