Magic News

Lacrimile şi omagiul Prinţesei Charlotte la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată ieri în capela din Castelul Windsor după ce la Londra au avut loc funeralii de stat în prezenţa a numeroşi invitaţi.

A fost o zi plină de emoţie pentru familia regală, în special pentru cei doi copii care asistat la ceremoniile religioase şi militare, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte.

În vârstă de 7 ani, Prinţesa Charlotte a izbucnit în lacrimi, în timp ce Kate Middleton a încercat să o consoleze pe fetiţa care a fost foarte apropiată de străbunica sa. Charlotte a purtat o rochie neagră, o pălărie şi o mică broşă cu diamante în formă de potcoavă, un mic omagiu adus Reginei, pe care o numea “Gan Gan” şi care iubea foarte mult caii. Revista People scrie că este vorba de o broşă pe care Charlotte a primit-o chiar de la Regina Elisabeta a II-a.

A fost singurul moment de slăbiciune în public al unui membru al familiei regale, care a fost extrem de sobră pe parcursul zilei. Cu siguranţă, emoţiile adulţilor şi-au făcut simţită prezenţă seară, la ceremonia privată, când sicriul Reginei a fost coborât în cripta regală din Capela St George de la Castelul Windsor.

Regina Elizabeth II este al 11-lea fost monarh care este înmormântat în capela din Castelul Windsor. Ea a fost înmormântată alături de tatăl ei, Regele George al VI-lea, Regina Mamă şi de sora ei Margaret şi soţul ei, Prinţul Philip.Pe lespedea de marmură a mormântului sunt gravate: "Elizabeth II 1926-2022".