Magic News

Omagiul pe care Kate Middleton l-a adus Reginei Elisabeta a II-a şi Prinţesei Diana

Kate Middleton l-a însoţit pe Prinţul William la procesiunile legate de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, iar Prinţesa de Wales adus un omagiu discret Reginei, dar şi Prinţesei Dianei.

Sicriul Reginei a fost mutat de la Palatul Buckingham la Westminster Hall, unde va rămâne până luni, când are loc slujba de înmormântare.

Regina Consoartă, Printesa de Wales şi Ducesa de Sussex au ajuns la Westminster cu automobilul şi au asistat alături de familia lor la serviciul militar şi religios.

Toate trei au purtat ţinute de culoare neagră, însă Kate a avut o broşă de perle, care a ieşit imediat în evidenţă, în condiţiile în care ea preferă accesoriile discrete. Prinţesa de Wales nu a purtat însă o broşă oarecare, ci una dintre preferatele Reginei, broşa frunză cu diamante şi perle. Accesoriul are o triadă de perle montată pe o ramură cu frunze, iar Elisabeta a purtat prima dată această broşă în 1999.

Pe lângă acest accesoriu preţios, Kate a avut o pereche de cercei care i-au aparţinut Printesei Diana. Diana i-a primit de la Charles, în 1981, înainte de nunta lor şi erau unele dintre bijuteriile preferate de Prinţesa Inimilor. Kate a ales astfel să îi aducă un omagiu şi Dianei, fosta Printesă de Wales, aceasta fiind prima apariţie după ce a devenit la rândul ei Prinţesa de Wales.

Cu o zi înainte, Kate a avut la gât cu colier cu trei rânduri de perle, un alt omagiu pe care i l-a adus Reginei care obişnuia să poarte un astfel de accesoriu.