Magic News

Anne Hathaway a recreat personajul său iconic din “Diavolul se îmbracă de la Prada”

Prezentă la show-ul Michael Kors de New York, Anne Hathaway a optat pentru o ţinută care a amintit de iconicul ei personaj din “Diavolul se îmbracă de la Prada”.

Serena Williams, Bella Hadid, Ana Wintour au răspuns invitaţiei designerului Michael Kors de a vedea colecţia creată de el pentru primăvara-vara 2023.


Anne Hathaway a făcut însă senzaţie optând pentru un look care a ieşit imediat în evidenţă. Actriţa în vârstă de 39 de ani a readus-o în prim-plan pe Andy Sachs, personajul său “Diavolul se îmbracă de la Prada”, film lansat în 2006. Spre încântarea fanilor filmului, Anne a combinat un pulover pe gât cu o fustă de piele şi un palton maro din piele de şarpe. A fost ca şi cum actriţa a paşit direct din ecran în primul rând al defilării lui Michael Kors.Mai mult, Anne s-a aşezat lângă celebra Anna Wintour, cea care a inspirat personajul Miranda Priestly, rol interpretat de Maryl Streep.


Bazat pe cartea cu același nume a lui Lauren Weisberger, filmul “The Devil Wears Prada” este povestea unei jurnaliste pe nume Andy (Hathaway), care obține un loc de muncă la o revistă de modă de top, în ciuda lipsei ei de cunoștințe despre modă. Șefa ei este înțepătoarea Miranda (Meryl Streep), foarte greu de impresionat - dar Andy reuşeşte în cele din urmă.

Anna Wintour conduce Vogue de mai bine de 25 de ani. În 2017 ea a vorbit cu Maryl Streep despre unul dintre celelalte proiecte ale actriţei: The Post. Când Wintour a întrebat-o pe Streep despre alte femei provocatoare pe care le-a interpretat pe ecran, cele două au râs la răspunsul evident. <