Magic News

Simona Halep a divorţat. Mesajul sportivei

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat cu câteva zile înainte de a aniversarea unui an de la căsătoria civilă.

Iniţial, sportiva a păstrat discreţia asupra acestui eveniment din viaţa personală, însă a făcut un anunţ scurt pe pagina sa de Instagram:

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am răgămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, este mesajul publicat de Simona Halep pe Instagram.

Despărţirea lor fusese confirmată de omul de afaceri, care nu a oferit nici el prea multe detalii: “Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică… De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc.

Simona Halep şi-a luat lucrurile din vila în care a locuit alături de soţul ei şi va începe o viaţă nouă. Motivul divorţului ar fi cariera sportivă a Simonei şi distanţa care a existat între cei doi pe parcursul acestui an. Potrivit unor zvonuri, ea şi-ar dori să se stabilească la Nisa, în Franţa, pentru a fi aproape de baza sportivă a lui Patrick Mouratoglou, antrenorul ei.

Obiectivul Simonei Halep pentru acest sfârşit de an este calificarea în Turneul Campioanelor, care are loc în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, la Fort Worth, în Statele Unite ale Americii. Simona Halep a fost eliminată în turul 1 de la US Open, însă are şanse să se califice la acest turneu, la care merg primele opt clasate. Simona ocupă în prezent numărul 7 mondial.