Magic News

Prima zi de şcoală pentru George, Charlotte şi Louis. Imagini adorabile cu cei trei copii

Prinţul George, Prinţesa Charlotte si Prinţul Louis au început şcoală, iar cei trei copii au fost însoţiţi în prima zi de părinţii lor, Kate şi William.

“Toată gaşca”, aşa cum a spus William, a ajuns la noua şcoală, după ce familia şi-a schimbat locuinţa şi s-a mutat la Castelul Windsor.

Familia a fost aşteptată de directorul şcolii, care s-a declarat bucuros să îi primească, iar Prinţul William a spus că “toţi aşteaptă cu nerăbdare” şi au foarte multe întrebări. Lambrook School din Berkshire se află la 15 minute de mers cu maşina de locuinţa lor, Adelaide Cottage.

Prinţul George este în clasa a 5-a, Prinţesa Charlotte, a 3-a, iar Prinţul Louis este în primul lui an de şcoală  şi, cu siguranţă, toată lumea a fost emoţionată. 

George şi Louis au purtat în prima zi aceeaşi ţinută, pantaloni scurţi bleumarin, cămăşi în carouri, iar Charlotte a avut un sarafan bleu şi părul împletit. Ducesa de Cambridge a ales o rochie maro cu buline şi pantofi maro şi şi-a ţinut de mână băieţii. Prinţul William, într-un costum bleumarin şi o cămaşă bleu, este cel care a ţinut-o de mână pe Charlotte. 

Kate şi William s-au hotărât să îşi schimbe locuinţa, iar mutarea are legătură cu cei trei copii: „Este o decizie pe care cei doi părinţi au luat-o pentru a le oferi copiilor un start în viaţă normal pe cât posibil”, a explicat o sursă apropiată cuplului, citată de agenţia Press Association. „Au vrut să le poată oferi lui George, Charlotte şi Louis puţin mai multă libertate decât în centrul Londrei”, potrivit aceleiaşi surse.

Fondată în 1860, Lambrook School se află în mijlocul unui vast parc şi oferă o educaţie la standard înalte. Un an de şcolarizare la Lambrook School costă aproximativ 17500 de lire, iar George, Charlotte şi Louis pot urma cursuri de gătit, polo, golf, şahul, judo sau public speaking. De asemenea, şcoala are multe activităţi creative, precum cursuri de teatru şi muzică.