Magic News

Simona Halep şi Toni Iuruc divorţează înainte de prima aniversare a căsătoriei

Simona Halep şi Toni Iuruc divorţează după un an de la căsătoria civilă şi înainte de nunta programată în luna noiembrie.

Omul de afaceri a confirmat zvonurile apărute despre despărţirea lor, fără a da prea multe detalii: “Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc.


Informaţia a fost preluată rapid de tabloide sau de ziarele sportive din toată lumea care au scris despre divorţul fostului lider mondial şi câştigătoare de Grand Slam.

Simona Halep (30 de ani) şi Toni Iuruc (43 de ani) s-au căsătorit civil pe 15 septembrie, la Constantă, iar nunta lor era programată pentru 13 noiembrie, la Sinaia. 


Petrecerea urma să fie organizată la Cazinoul din Sinaia, o locaţie foarte selectă, iar lista invitaţiilor cuprindea aproximativ 300 de persoane. „Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, spunea Toni Iuruc.

Vara aceasta, cei doi au fost în vacanţă în Grecia, după care Simona a plecat în America pentru turneele de la Washington, Toronto, Cincinnati și US Open. Din păcate, Simona a părăsit US Open în turul 1 după ce a fost învinsă în mod neaşteptat de Daria Snigur din Ucraina.