Magic News

Roxana Hulpe (Pro TV) s-a căsătorit în weekend. Imagini de la nuntă

Roxana Hulpe, prezentatoarea matinalului Pro TV din weekend, s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu, unul dintre directorii festivalurilor Neversea şi UNTOLD.

Roxana a fost cerută în căsătorie anul acesta, chiar la UNTOLD, pe Cluj Arena, în lumina reflectoarelor. „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe.

Acum Roxana şi Bogdan au spus “Da” în faţa familiilor, prietenilor şi colegilor Roxanei din Pro TV pe un ponton special amenajat, pe malul lacului Tarnița, din județul Cluj.

Mireasa a ales o rochie albă, cu o fundă mare la spate, iar pe cap a avut o coroniță de flori, aceleași cu cele din buchetul de mireasă. Mirele a purtat pantaloni crem, cămașă albă și sacou în carouri.  

Bogdan Rădulescu este cel care a înființat festivalurile Untold și Neversea împreună cu Edy Chereji.

Roxana Hulpe şi Bogdan Rădulescu sunt împreună de anul trecut, după ce Roxana a trăit o poveste de dragoste cu Alex Petricean, de la MasterChef. Cei doi şi-au anulat nunta din cauza pandemiei, iar într-un final s-au despărţit.