Magic News

Cum arată cea mai frumoasă şcoală din ţară care este undeva, la ţară. Imagini virale

În prag de an şcolar, reţelele sociale s-au umplut de fotografii cu cea mai frumoasă şcoală din ţară… care este la ţară.

O şcoală din Perieţi, judeţul Ialomiţa, a uimit pe toată lumea cu o zi îniante de începerea şcolii. Colorată, veselă, amenajată în mod creativ, şcoala din Perieţi rivalizează cu şcoli din ţările occidentale.

Mesajele inspiraţionale, obiectele de decor, culorile au transformat ca prin magie şcoala din Perieţi în timpul vacanţei de vară.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a şcolii de către directorul şcolii, Cristina Costea, şi au fost însoţite de mesajul:

“Și calendarul, și vremea, ploaia și castanii, strugurii și frunzele... Toate șoptesc că mai e puțin. Una dintre bucuriile neprețuite din meseria de profesor este aceea că an de an retrăim emoția începutului și a sfârșitului de an școlar. Dacă și voi v-ați pregătit cu forțe noi, cu energie, cu bucurie, cu determinarea de a fi mai buni, atunci și noi ne-am pregătit toată vara să îmbrăcăm haine noi! Cred cu tărie că locul în care ne petrecem cel mai mult timp din zi trebuie să fie unul cald, vesel, creativ și să contribuie, astfel, la starea noastră de bine. Mulțumesc intregii echipe magice pentru că astăzi pot să vă împărtășesc câteva imagini, rezultat al unui impresionant volum de muncă! Mulțumesc tuturor celor implicați pentru susținere! Ne revedem luni, 5 septembrie, cu porțile larg deschise pentru copii, părinți și bunici!”

”Aș vrea ca la final, elevii mei să știe că mi-a păsat de ei!”, a scris la final Cristina Costea.