Magic News

Shakira şi Nadal au trăit o poveste de iubire secretă

Aflată în plin proces de divorţ de Gerard Pique, Shakira este în centrul atenţiei datorită unei poveşti de iubire secrete trăită cu tenismanul Rafael Nadal.

Un jurnalist spaniol a dezvăluit că Shakira şi Nadal au avut o relaţie în anul 2009, când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale videoclipului “Gypsy”.

Se pare că povestea lor a început înainte de filmarea clipului după ce artista l-a ales pe Nadal să apară în videoclipul ei.

La acea vreme, se zvonea că Shakira se întâlnește cu Alejandro Sanz, un celebru cântăreț spaniol. Pe de altă parte, situația era mult mai dificilă pentru Rafael Nadal, care era într-o relație cu Mary Perello, pe care o cunoscuse încă din 2005.

Videoclipul este unul dintre cele mai cunoscute ale Shakirei şi conţine multe priviri senzuale, râsete şi atingeri între cei doi.

Dezvăluirile vin într-un moment nepotrivit pentru Nadal, care joacă la US Open şi îşi doreşte să cucerească al 23-lea titlu major din cariera lui, ceea ce l-ar transforma în cel mai mare câştigător de Grand Slam din istorie, la egalitate cu Serena Williams.