Make Life Magic

Denis Hanganu: „Pe scenă, mi-e mai ușor să plâng decât să râd în hohote”

Actorul principal din serialul CLANUL vorbește despre actorie, dragoste și coincidențe fascinante.

Denis Hanganu este actorul principal din serialul CLANUL, pe care PRO TV îl va lansa în curând pe micile ecrane. În CLANUL, Denis se numește Tudor Achim și e „băiatul rău” din serial, rol despre care spune că îl bucură pentru că îl scoate din zona rolurilor de... Făt Frumos. Denis a ales să urmeze calea actoriei, iar alegerea sa a fost confirmată de câteva coincidențe fascinante, care i-au dovedit, de fiecare dată când a pus sub semnul întrebării decizia sa, că se află pe calea cea bună.

Ne-a povestit, la podcastul Magic People, despre copilăria sa și despre cum a reușit să clădească o relație sănătoasă cu părinții săi. Își dorește să-și întemeieze o familie, iar perioada pandemiei l-a făcut să înțeleagă cât de important este să te bucuri de moment și să realizezi că provocările zilnice au un farmec al lor, de care ni se face dor abia când riscăm să îl pierdem. 

Este un tip cu capul pe umeri, talentat, are umor și o spontaneitate naturală. Când obosește și are nevoie să-și refacă stocurile de energie, se retrage în sine sau ascultă muzică, despre care spune că e un fel de panaceu. Consideră că pe lista priorităților sale sunt meseria (crede în constanță și talent), viața de familie și sănătatea.

Magic People: Denis Hanganu

Make Life Magic, 00:42:01

Matei Stănculescu, psiholog. Despre greșelile pe care le plătim cu sănătatea noastră mintală.

Make Life Magic, 01:02:02

Mirela și Liviu Mihăileanu, fondatorii Asociației Tzuby's Kids. Despre adopție și destine schimbate în bine.

Make Life Magic, 00:44:36

Magic People: Ioan Mirea, medic psihiatru. Despre cum percepem, la nivel de societate, suferințele mintale.

Make Life Magic, 00:44:28