Magic News

Roxana Hulpe (Pro TV), cerută în căsătorie la UNTOLD de Bogdan Rădulescu, directorul festivalului

A început UNTOLD 2022 -TEMPLE of LUNA, cel mai mare festival din România, iar timp de patru zile Cluj Napoca trăieşte în ritmul concertelor.

În atmosfera magică de la UNTOLD a avut loc şi o cerere în căsătorie emoţionantă: Roxana Hulpe, prezentatoarea matinalului de weekend de la Pro TV, a fost cerută în căsătorie de Bogdan Rădulescu, unul dintre directorii festivalului.

Acesta a reuşit ca în timpul pregătirilor pentru UNTOLD 2022 să stabilească toate detaliile acestui moment special care va rămâne în amintirea lor toată viaţa.

Roxana a fost cerută de soţie pe Cluj Arena, în lumina reflectoarelor iar cei doi îndrăgostiţi, extrem de emoţionaţi, s-au îmbrăţişat. „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe.


Cererea în căsătorie este cu atât mai specială pentru Roxana, care s-a născut la Gilău şi a urmat facultatea la Cluj.


Roxana Hulpe şi Bogdan Rădulescu sunt împreună de anul trecut, după ce Roxana a trăit o poveste de dragoste cu Alex Petricean, de la MasterChef. Cei doi şi-au anulat nunta din cauza pandemiei, iar într-un final s-au despărţit.