Magic News

Selena Gomez îşi asumă corpul şi are un mesaj pozitiv pentru această vară

Selena Gomez a devenit virală pe TikTok după ce le-a îndemnat pe femei să îşi asume coprul aşa cum este el.

Mesajul ei este unul puternic, mai ales vara când femeile sunt cel mai expuse şi au parte de multe comentarii negative. Artista apare în costum de baie, la bordul unui iaht şi în momentul în care cineva îi atrage atenia să „își tragă abdomenul”, ea îi oferă răspunsul perfect: „Nu o să îmi trag nimic. Abdomenele reale se poartă din nou, OK?”.

Mesajul ei este unul clar: vara aceasta, şi nu numai, trebuie să îţi iubeşti corpul aşa cum este el, iar fanii au reacţionat în număr mare, apreciind ceea ce ea a spus: “Mă faci să mă simt mai bine în pielea mea”, “Eşti cel mai bun exemplu”, “Nu îţi dai sema cât de bine face un astfel de clip tinerelor fete”.


În luna aprilie, Selena Gomez le-a cerut fanilor şi revistelor să nu mai facă comentarii legate de felul în care arată. A mărturisit că încearcă să nu mănânce des la fast food, însă uneori îi este poftă: „Încerc să rămân slabă, dar am fost la Jack in the Box și am luat patru tacos, trei rulouri cu ouă, inele de ceapă și un sandwich picant cu pui”, a spus Selena.

Artista spune că orice ar face apar în mod inevitabil şi comentariile negative, aşa că cea mai bună abordare este să nu îi mai pese de ce spun ceilalţi: “Sunt perfectă aşa cum sunt”, a fost concluzia ei.