Magic News

John Legend şi Chrissy Teigen îşi măresc familia

John Legend şi Chrisyy Teigen, unul dintre cele mai frumoase cupluri din America, urmează să devină părinţi pentru a 3-a oară.

Modelul a anunţat pe Instagram că este însărcinată şi a postat o fotografie în care se vede burtica de gravidă: “Mai avem încă unul pe drum”, a scris ea, adăugând ulterior: “până acum, totul este perfect şi frumos şi mă simt plină de speranţă şi uimitoare”.

Teigen şi Legend sunt căsătoriţi de aproape 9 ani şi au doi copii, Luna şi Miles, concepuţi prin fertilizare in vitro.

“Ultimii ani au fost cel puţin un amestec de emoţii, dar bucuria ne-a umplut din nou casa şi inimile", a scris Teigen, în vârstă de 36 de ani.


În 2020, cuplul a trecut printr-o adevărată drama, după ce Chrissy a pierdut o sarcină în săptămâna a 20-a de sarcină. Era un băieţel, pe care ar fi vrut să îl boteze Jack şi în amintirea căruia Chrissy şi John şi-au tatuat numele lui pe încheietura mâinii.

Soţia lui John Legend ales să vorbească deschis despre această experienţă traumatizantă, pe care o trăiesc multe alte femei. Din păcate, foarte puţine aleg să vorbească despre avortul spontan, iar Chissy a fost un adevărat exemplu în acest sens, împărtăşind durerea prin care trecea, dar şi mai multe fotografii alb-negru, din spital.

„Suntem şocaţi şi îndureraţi aşa cum doar auzi că e posibil, e genul de durere pe care nu am mai simţit-o. Nu am putut opri sângerarea şi nici să îi oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda sacilor de transfuzii de sânge. Pur şi simplu nu a fost suficient”, a scris ea.