Magic News

KIMARO 2022 - Top 5 melodii 3 SUD-EST care pot fi ascultate la #MagicSunsets

KIMARO, cel mai mare festiva al muzicii româneşti, are loc în weekend-ul 12-14 august, la Constanţa.

Kiss FM, Magic FM şi Rock FM vă invită la sărbătoarea muzicii româneşti şi v-au pregătit show-uri live cu unii dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi artişti din România. Trupa 3 Sud Est, considerată un adevărat fenomen muzical, deschide festivalul şi cântă în seara MagicSunset, când pe scena din Parcarea Modern din Constanţa vor răsuna unele dintre cele mai cunoscute hit-uri ale formaţiei.

Ai plecat

Era anul 1997, iar la o lună de la înfiinţare, 3 Sud Est lansa single-ul “Ai plecat”, un hit absolut care a stat în fruntea topurilor muzicale şi playlist-urilor din discoteci tip de un an. În scurt timp, cei trei componenţi ai săi, Laurenţiu, Mihai şi Viorel, au fost numiţi “Regii muzicii dance”, iar piesele lor au avut un rol hotărâtor în evoluţia muzicii din România.


Amintirile

Este cea mai de succes piesa a celor trei, lansată în urmă cu peste 20 de ani, dar care este la fel de iubită de public şi astăzi. “E una dintre preferatele mele. Mă gândesc ce piese mă mai fac să vibrez pe scenă. „Amintirile” e cu siguranță una dintre ele. Nu m-am plictisit de ea. De nici una nu m-am plictisit, dar „Amintirile” încă îmi provoacă o emoție în timp ce o cânt”, spune Laurenţiu Duţă. Fie că ai copilărit în perioada în care “Amintirile” se auzea peste tot, fie că ai descoperit-o recent la evenimentele cu muzică nostalgică, melodia nu te poate lăsa indiferent şi o vei asculta cu siguranţă la KIMARO 2022.


Tu eşti vinovat

În anul 1999, trupa lanseaza albumul “Visul meu”, material care, în primele două zile din momentul lansării, a fost vândut în peste 30.000 de exemplare. Primul single extras de pe album este “Tu eşti vinovat”.


Emoţii

În 2014, hit-maker-ii 3 Sud Est se reunesc după o pauză si lansează single-ul “Emoţii”, simultan, la toate staţiile radio din România. În luna mai, 3 Sud Est susţine, pe scena Salii Palatului din Bucureşti, un mega-concert “Emoţii”, eveniment ce marchează reunirea trupei.


Stele

La mijlocul anului 2017, Laurenţiu, Mihai şi Viorel revin cu “Stele”, piesa ce s-a aflat în topurile radio, fiind una dintre cele mai difuzate piese.

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului care se va desfășura în Parcarea Plaja Modern din Constanța.

KIMARO Festival, One Stage and Music for All!