Magic News

6 filme cu Ana de Armas

Ana de Armas este una dintre cele mai talentate tinere actrițe din cinematografia recentă. Născută în 1988 în Cuba, Armas a apărut în primul ei film când avea doar șaisprezece ani.

S-a mutat la Los Angeles în 2014, unde a continuat să-și construiască cariera de actriță. Ea a devenit mai proeminentă în a doua jumătate a anilor 2010 și, pe măsură ce faima ei a crescut, a apărut în mai multe filme apreciate de critici, alături de actori proeminenți. Actrița are mai multe roluri principale interesante în CV, printre care interpretarea unui personaj feminin în celebra franciză cu James Bond, deci putem spune că She made it!

Iată o serie de filme cu Ana de Armas numai bune de adăugat pe watchlist anul acesta:

6. No Time To Die (2021)

Pe măsură ce faima ei crește, Ana De Armas apare în francize tot mai prestigioase, iar James Bond este una dintre cele mai iconice seriii de filme din toate timpurile. În ultima aventură a lui Daniel Craig ca James Bond, agentul 007 se întoarce de la pensie pentru a ajuta un vechi prieten doar pentru a afla că lucrurile s-au complicat puțin. Paloma este o agentă de informații angajată de Central Intelligence Agency, o tipă isteață, frumoasă și o luptătoare capabilă, care lucrează cot la cot cu Bond. Rolul Anei de Armas este un bun exemplu despre cât de mult s-a schimbat în bine portretizarea femeilor de la primul film James Bond.