Magic News

“The Princess”, documentarul tulburător despre Lady Diana

La 25 de ani de la moartea Prinţesei Diana, HBO va difuza un docmentar inedit despre Prinţesa Inimilor, de la întâlnirea ei cu Charles până la decesul său din anul 1997.

HBO a dezvăluit deja trailerul producţiei “The Princess”, care va putea fi urmărită începând din data de 13 august. Realizat de Ed Parkins, documentarul exporează arhiva video şi audio, reportajele, emisiunile sau interviurile pentru a reface drumul său de la întâlnirea cu Charles până la decesul său care a avut loc la Paris pe 31 august 1997.

Documentarul se opreşte la cele mai importante momente ale vieţii sale, precum anunţul logodnei, naşterea Prinţului William, obsesia presei şi a opiniei publice pentru Diana.

„Filmul se desfășoară ca şi cum totul s-ar întâmpla în prezent, permițând telespectatorilor să experimenteze adorația copleșitoare pentru ea, dar și să examineze fiecare mișcare a Dianei”, se arată în comunicatul HBO. „Filmul este și o reflectare a societății de atunci, dezvăluind preocupările, temerile, aspirațiile și dorințele publicului”.

Trailerul începe cu interviul de logodnă al Prințesei Diana și al Prințului Charles. Întrebat despre prima impresie pe care ea i-a creat-o, Charles a spus: „Îmi amintesc că m-am gândit cât de veselă, distractivă și atractivă era o fată de 16 ani. Nu știu ce părere ai despre mine...?” „Destul de uimitor”, răspundea Diana zâmbind.