Magic News

Noi imagini din “Blonde”, cel mai aşteptat film al toamnei în care Ana de Armas este Marilyn Monroe

Au apărut noi imagini din culisele filmului “Blonde”, cu Ana de Armas în rolul lui Marilyn Monroe, unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestei toamne.

Pelicula care povesteşte o viaţă fictivă a lui Marilyn Monroe după o carte de Joyce Carol Oates va avea avanpremiera la Festivalul de Film de la Veneţia, iar de pe 23 septembrie va fi disponibilă pe Netflix.

Regizorul Andrew Dominik dezvoltă acest proiect de 15 ani, iar pentru rolul lui Marilyn a oscilat între Naomi Watts și Jessica Chastain, înainte de a-i încredinţa rolul vedetei cubaneză Ana de Armas.

În noile fotografii, Marilyn apare alături de doi dintre bărbaţii din viaţa ei, Joe DiMaggio şi Arthur Miller. Rolul lui Miller este jucat de Adrien Brody, iar Joe DiMaggio este interpretat de Bobby Cannavale.

Trailer-ul filmului a fost realizat în alb-negru şi color şi are pe fundal celebra melodie „Diamonds Are a Girl’s Best Friend” interpretată de Monroe în filmul „Domnii preferă blondele”.


“Blonde” prezintă viaţa uneia dintre cele mai mari legende de la Hollywood, de la copilăria Normei Jeane la drumul său spre celebritate şi viaţa amoroasă atât de complicată. Pentru a juca rolul celei mai cunoscute dive de la Hollywood care a murit la 36 de ani, în 1962, şi care încă fascinează SUA 60 de ani mai târziu, Ana De Armas a petrecut câte 3 ore la machiaj şi coafură.

Ana de Armas a devenit cunoscută după ce a jucat alături de Daniel Craig în “No Time To Die”, iar anul acesta va putea fi văzută şi în „Ghosted”, în regia lui Dexter Fletcher.