Magic News

Ce muzică ascultă Barack Obama vara aceasta

Barack Obama a publicat tradiţionala listă a melodiilor pe care le ascultă în fiecare vară. Fostul preşedinte american a dezvăluit pe Twitter ce melodii şi ce artişti sunt în playlistul său pentru vara 2022.

„În fiecare an, sunt nerăbdător să împărtăşesc playlistul meu de vară, pentru că răspunsurile voastre mă fac să descopăr din nou noi artişti - este dovada că muzica poate cu adevărat să ne unească”, a scris el.

Pe lista lui Barack Obama se regăseşte cea mai nouă melodie a lui Beyonce, „Break my soul”, dar şi „Vibe out” de Tems, „Saoko” de Rosalia sau „Last Last” de Burna Boy.


Fostul preşedinte american ascultă vara aceasta si hit-uri ca „Save Me” de Aretha Franklin, „Do I move you?” de Nina Simone, „Feelin' Alright” de Joe Cocker, „Let's go crazy” - Prince, „Dancing in the dark” - Bruce Springsteen.


Melodii dansante ca „Too Good” de Drake şi Rihanna stau alături de balade precum „Keep lookin' up” de Kacey Musgrave, şi „Apple tree blues” de Caamp sau piesele hip hop - „Tamagotchi” de Omar Apollo, „Die Hard” de Kendrick Lamar.

De asemenea, Barack Obama publică şi topul preferinţelor sale în materie de filme, secriale sau cărţi.