Magic News

Renée Zellweger va fi Bridget Jones pentru a 4-a oară

Actriţa americană Renée Zellweger se întoarce pentru a 4-a oară la rolul celei mai faimoase celibatare londoneze, Bridget Jones.

Renée o va interpreta din nou pe Bridget Jones, însă de data aceasta personajul se va întoarce pe marile ecrane împreună cu fiul ei. Scenariul a fost scris în colaborare cu Helen Fielding, cea care a scris prima carte din seria “Bridget Jones” şi a creat acest personaj.

Ultimul film din serie, “Bridget Jones Baby” a fost lansat în 2016 şi ne-o prezenta pe Bridget care era însărcinată şi încerca să afle cine este tatăl copilului.

Tabloidul The Sun scrie că pelicula ar fi deja în producţie, iar mulţi dintre actorii din distribuţia celorlalte filme se vor întoarce.

Renée Zellweger a vorbit despre întoarcerea legendarului personaj: “E vremea să revină peronajul acesta pe ecrane, e un film clasic britanic care are fanii lui”. Iar actriţa a continuat: „O găsesc atât de aproape de femeile de azi… felul ei de determinare autoironică. O iubesc. Şi cred că este foarte rar să poți urmări un personaj prin diferite etape ale vieții sale. “