Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck în luna de miere la Paris. Artista şi-a sărbătorit şi ziua de naştere în Oraşul Îndrăgostiţilor

Jennifer Lopez a împlinit 53 de ani pe 24 iulie, iar diva şi-a sărbătorit ziua de naştere la Paris, împreună cu soţul ei, Ben Affleck.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu o săptămână la Las Vegas, iar călătoria în Oraşul Îndrăgostiţilor este luna lor de miere. Jennifer şi Ben s-au cazat la Hotel Crillon, în Place de la Concorde, s-au plimbat pe Sena la bordul unui iaht luxos, au mâncat aproape de Champs-Elysees şi au profitat de fiecare moment, plimbându-se prin Paris de mână.

Ei au vizitat magazinul Christian Dior, au ales să mănânce în restaurantele Le Matignon şi Loulou, s-au plimbat pe Pont du Caroussel, după care au ajuns la Piramida de la Louvru. Cu această ocazie, artista a purtat o rochie rosie, midi, foarte lejeră, iar Ben a avut o cămaşă bleu, pantaloni şi pantofi maro.

Alături de ei s-au aflat Violet şi Seraphna, fiicele lui Ben, respectiv Emme şi Max, gemenii artistei. Jennifer şi Ben plănuiesc să organizeze o mare petrecere după ce s-au căsătorit în Nevada în mare secret.

Cuplul trăieşte a doua poveste de iubire după cea de la începutul anilor 2000, care se termina nu cu o nuntă, aşa cum se aştepta toată lumea, ci cu despărţirea lor. Din fericire, cei doi s-au regăsit anul trecut, iar acum sunt în al nouălea cer după ce au spus “Da”.