Magic News

Eva Longoria - O vară italiană. Imagini din vacanţa ei în Europa

Eva Longoria se află în aceste zile în vacanţă, iar celebra actriţă a ales ca destinaţie Europa.

Eva, soţul, fiul lor şi câţiva prieteni au venit în Italia şi au fost suprinşi în Capri, la bordul unei ambarcaţiuni. Actriţa în vârstă de 47 de ani se bucură de zilele de vacanţă şi îşi etalează corpul tonifiat cu ajutorul costumelor de baie din două piese.

Eva face sport în mod constant, iar acest lucru se vede, ea afişând o formă fizică perfectă. Ea practică aerobicul, înoată şi este foarte atentă şi la ceea ce mânâncă.

Ea a dezvăluit şi ce mănâncă în această vacanţă: salată de roşii cu mozzarella şi busuioc, paste cu sos de roşii şi fructe de mare: “E is for Eva and eating loving all these delicious food stops along the coast”, a scris Eva.

Actriţa a povestit pentru Women’s Health" că a adoptat postul intermitent şi încearcă să facă pauză de opt ore între mese. La micul dejun bea o cafea neagră, după care face sport şi urmează micul-dejun pe care îl pregăteşte pentru familie. Eva are un băieţel, Santiago, iar la micul dejun îşi răsfaţă familia cu ouă cu avocado sau fasole verde gratinată pe care o serveşte pe tortillas preparate în casă. Prânzul constă în peşte, pui sau vită cu legume, un meniu pe care îl are şi seara, dacă nu este tentată de o supă copioasă. Eva evită zahărul, mai ales că nu îi plac dulciurile sau ciocolată, şi de asemenea, nu îi place deloc pâinea.

Actriţa face sport zilnic, iar exerciţiile le practică adesea pe o mică trambulină, pe care sare între 30 şi 45 de minute. „Fac multe exerciții fizice și oamenii cred că este pentru că vreau să slăbesc. Sincer, este pentru sănătatea mea mentală”, spune ea. „Apreciez foarte mult să am această oră doar pentru mine, îmi pun căștile, pun puțină muzică și mă simt în viață, parcă îmi limpezește mintea.” E important pentru ea să se mişte zilnic, iar atunci când trebuie să plece undeva, imediat cum aterizează iese la plimbare.

Însă secretul său cel mai mare de frumuseţe este crema de soare: „Secretul meu de frumusețe numărul unu despre care spun tuturor este crema solară”, spune ea. „Folosesc protecție solară probabil de trei ori pe zi. O aplic dimineața când mă trezesc. Îmi fac antrenamentul și o aplic din nou. Ies în timpul zilei și când mă întorc o pun la loc.”