Magic News

Chris Hemsworth - Fotografii adorabile cu fiica lui la filmările peliculei “Thor”

Actorul Chris Hemsworth a dezvăluit câteva fotografii adorabile în care apare alături de fetiţa lui, la filmările peliculei “Thor”.

Chris este un tată mândru de India Rose, fiica lui în vârstă de 10 ani, care îl vizitează pe platourile de filmare de când era un bebeluş.

În prima fotografie îi descoperim pe Chris Hemsworth mai tânăr, şi pe India Rose, în vârstă de doar câteva luni. Actorul poartă celebrul său costum, iar în cadru apare şi ciocanul său. În cea de-a doua fotografie, tatăl şi fiica profită de o pauză la filmările “Thor: Love and Thunder”, iar actorul în vârstă de 38 de ani îşi ţine fiica în braţe. “Ea este eroina mea preferată”, a scris Chris care mai are o pereche de gemeni, Sasha şi Tristan, în vârstă de 8 ani.


În “Thor: Love and Thunder”, unul dintre băieţi lui joacă rolul lui Thor tânăr, iar India a primit rolul Love. Copiii actorilor Christian Bale şi Natalie Portman şi ai regozorului Taika Waititi au, de asemenea, câte o scurtă apariţie. “A fost cu adevărat cool. Au vrut cu adevărat să apară în film. Pentru mine a fost ca o super experienţă de familie. Nu aş vrea să fie văzuţi drept copiii actorilor, a fost doar un moment special pe care l-am apreciat cu toţii. Au petrecut un moment deosebit.”

Actorul a povestit într-un interviu, scrie Paris Match, că nu vrea ca copiii săi se simtă privilegiaţi datorită statutului său financiar. “Am crescut într-o familie cu foarte puţini bani, dar părinţii au fost eroii mei. Erau respectuoşi, amabili şi m-au inspirat. Din punct de vedere financiar, suntem într-o poziţie diferită, dar vreau să ştie că lucrurile acestea nu vin uşor. Trebuie să munceşti pentru asta şi nu poţi lua lucrurile de-a gata”.