Magic News

Muzele Casei Dolce &Gabanna, invitate la show-ul din Sicilia

Mariah Carey, Drew Barrymore, Helen Mirren, Sharon Stone sunt câteva dintre celebrităţile care au asistat la prezentarea haute couture a Casei Dolce&Gabbana.

În urmă cu 10 ani, după 27 de ani de colecţii pret-a-porter, Dolce&Gabbana îşi lansa în Taormina prima linie haute couture, Alta Moda. Casa de modă prezenta atunci 73 de rochii de mătase, cusute de mână, pentru a celebra artizanatul italian.

Pentru a celebra cea de-a 10 aniversare, Dolce &Gabbana a oferit un adevărat show de modă la Siracuza, în Sicilia. În primele rânduri s-au aflat patru muze ale Casei D&G, Mariah Carey, Drew Barrymore, Helen Mirren şi Sharon Stone, toate purtând ţinute spectaculoase.


Sharon a purtat şi de data aceasta outfit-uri cu trenă în culori vibrante după ce în urmă cu două luni, la Festivalul de film de la Cannes, actriţa a mizat, de asemenea, pe ţinute cu trenă, iar show-ul a fost asigurat.

Vedeta a ales ţinute cu pantaloni şi corset, în timp ce trena în nuanţe de albastru cu imprimeu bucolic a fost piesa de rezistenţă. Mai târziu, în aceeaşi seară, Sharon a fost văzută la prezentarea de modă într-o ţinută galbenă, similară.