Un nou serial ne va ține cu sufletul la gură, din toamnă, la PRO TV

PRO TV a anunțat actorii care fac parte din distribuția serialului CLANUL!

Share

CLANUL este formatul care ne va împăca, la toamnă, cu ideea că vara a trecut. PRO TV ne-a obișnuit, deja, cu seriale care intră în rutina noastră de relaxare și ne fac să ne dorim să nu ratăm nicio secundă din producțiile pe care le propune. 

CLANUL este un remake autohton la serialul turcesc „Içerde”. Folosind aceeași rețetă, postul a înregistrat un succes uluitor cu serialul „Vlad”. Serialul pune accent pe lupta clasică dintre Poliție și Mafie, iar tensiunea va fi la cele mai înalte cote datorită scenelor spectaculoase și a poveștii încărcate de intrigi și momente neașteptate. 

”Zilnic este o lecție pentru toată lumea pe platou”, a spus Anghel Damian, scenarist, regizor și Creative Producer al formatului, despre George Mihăiță, marele actor care îl interpretează pe Bebe Măcelaru în serial.


Comisarul Șef Costoiu va fi jucat de nimeni altul decât Șerban Pavlu. În rolurile principale se vor afla Denis Hanganu, care-l va juca pe Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație și Marian Olteanu, David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului Costoiu. Tot un rol principal va avea și Carmen Tănase, care o va interpreta pe Luminița, mama lui Tudor Achim. 

Debutul în actorie și-l va face odată cu rolul din CLANUL, Theo Rose, una dintre cele mai iubite cântărețe și antrenoare la show-ul Vocea României, care o va interpreta pe Vera Maximilian. Mădălina Craiu, cunoscuta actriță, revine pe micile ecrane în postura unei jurnaliste, numită Ilinca Anghel. 


Lista celor care se vor afla de partea mafiei este completată: George Ivașcu va fi Pelicanu, Codin Maticiuc se va afla în pielea lui Iulică, Cătălin Nicolau va fi Micu’, Dogioiu Constantin îl va juca pe Mircea, Sergiu Costache va fi Sergiu, iar Cătălina Grama o va interpreta pe Magda Udrea, soția temutului Bebe Măcelaru. De partea Comisarului vor fi: Vladimir Drăghia în rolul lui Mișu, Silviu Mircescu va fi Silviu, Eduard Trifa îl va juca pe Dima, iar Alice Halpert va completa echipa în rolul Patriciei. Printre cei care vor scrie povestea serialului se va afla și Bogdan Farcaș, premiatul actor, urmând să-l joace pe Ciomag. 

Foto: Roxana Neacșu, PRO TV

Magic People: Alex Delea

Make Life Magic, 00:43:01
Podcast


Share