Magic News

Hilaria şi Alec Baldwin au celebrat 10 ani de căsătorie. Mesajul soţiei

Hilaria şi Alec Baldwin au sărbătorit 10 ani de la nuntă, ocazie cu care soţia actorului a transmis un mesaj emoţionant.

Ea a postat o fotografie de familie, din biserică, în care râde fericită în timp ce o ţine în braţe pe Carmen, cea mai mare fetiţă a lor, iar Alec a îngenunchiat în faţa ei.

„10 ani plini de atâția copii, râsete, lacrimi, frustrări, descoperiri, pasiune, frică, bucurie… și tot ce aduce viața noastră între ele. Aniversare fericită Alec”, a scris Hilaria Baldwin.


Cei doi sunt părinţii a şase copii, iar familia se va mări în curând, pentru că Hilaria este însărcinată cu cel de-al şaptelea copil al cuplului. Până acum, în familia lor s-au născut Carmen, 8 ani, Rafael Thomas, 6 ani, Leonardo Ángel Charles, 5 ani, Romeo Alejandro David, 3 ani, Eduardo „Edu” Pao Lucas, 18 luni și Maria Lucia Victoria, 15 luni.

Cuplul a trecut printr-un moment foarte dificil anul trecut, când Alec Baldwin a împuşcat-o mortal, în mod accidental, pe Halina Hutchins, directorul de imagine al producţiei “Rust”. Actorul în vârstă de 63 de ani a fost extrem de afectat, iar investigaţiile nu s-au încheiat încă în acest caz.