Magic News

Beyonce a dezvăluit coperta celui mai nou album, “Renaissance”

Beyonce va lansa pe 29 iulie “Renaissance”, cel de-al şaptelea album din cariera sa şi primul după 6 ani de pauză.

Artista a publicat coperta discului care o surprinde aproape dezbrăcată pe holograma unui cal.


Este un omagiu adus picturii "Lady Godiva" a englezului John Collier (1897). Lady Godiva a fost o nobilă anglo-saxonă ce a trăit în secolul al XI-lea care, conform legendei, a călărit goală pe străzile din Coventry cu scopul de a obține o scădere a taxelor apăsătoare impuse de soțul ei arendașilor săi.


De asemenea, coperta albumului ne reaminteşte de Bianca Jagger care a venit pe cal la iconicul Studio 54, clubul de noapte emblematic din Manhattan.


"Crearea acestui album mi-a permis să găsesc un loc în care să visez şi o evadare într-o perioadă terifiantă pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă şi aventuroasă într-un moment în care se întâmplau foarte puţine lucruri. Intenţia mea a fost de a crea un loc sigur, un loc unde critica nu are loc. Un loc în care să fii ferit de perfecţionism şi de supraanaliza. Un loc în care să ţipi, să simţi libertatea. A fost o călătorie minunată de explorare. Sper că veţi găsi bucurie în această muzică. Sper că vă va inspira să vă mişcaţi şoldurile. Şi să vă simţiţi de asemenea unici, puternici (e) şi sexy aşa cum sunteţi", a scris ea pe Instagram.

În urmă cu o săptămână, Beyonce a lansa primul single de pe album, “Break My Soul”, care va avea 16 piese.