Magic News

Antonio Banderas va juca în noul thriller "The Last Girl"

Antonio Banderas, actorul nominalizat la Oscar și starul francizei Zorro, este protagonistul viitorului thriller criminal The Last Girl, regizat de prolificul Jon Keeyes.

Regizorul a colaborat recent cu Banderas pentru filmul de acțiune Code Name Banshee. De asemenea, în The Last Girl joacă și actrița Alice Eve (Bombshell și Star Trek Into Darkness).

Potrivit Deadline, Banderas a fost distribuit pentru un rol principal în The Last Girl, producție scrisă de Charles Burnley. Deadline menționează că Eve joacă rolul unui detectiv privat forțat să intre într-o alianță periculoasă cu un criminal.

Tânăra anchetatoare își propune să „descopere burta criminală îngrozitoare a unui oraș liniștit și să curețe numele mentorului ei”, interpretat de Banderas, care este implicat în activități criminale. Filmările vor începe în această vară în Irlanda. Protagoniștilor Eve și Banderas li se vor alătura în distribuție și Shelley Hennig, care este cunoscută pentru seria MTV Teen Wolf și pentru filmul de groază Unfriended.

Continuarea AICI