Magic News

Principele Nicolae şi-a botezat fiul la Alba Iulia. Copilul poartă acelaşi nume ca al străbunicului său, Regele Mihai

Principele Nicolae şi soţia lui, Alina Maria, au organizat în acest weekend botezul băieţelului lor, la Alba Iulia, un loc cu o mare însemnătate istorică, aici având loc încoronarea Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria, în 1922.

Al doilea copil al cuplului a primit, în semn de omagiu, numele străbunicului lui. Primele imagini cu Mihai de Roumanie Medforth-Mills au apărut într-o revistă franceză, Histoires Royales.

Cel mai tânăr urmaș al familiei Hohenzollern-Sigmaringen a fost creştinat la Catedra Încoronării din Alba Iulia. La sosire, băieţelul a fost ţinut în braţe de de sora lui Nicolae al României, Elisabeta-Karina de Roumanie, cea care a venit special în ţară pentru botezul nepotului ei. Alina Maria a purtat o rochie bleu accesorizată cu pălărie şi un colier cu perle, iar Nicolae a avut un costum foarte elegant.

Recepţia a fost organizată la hotel de cinci stele din cetatea Alba Iulia, unde primii clienți au fost Regele Mihai și Regina Ana. Nicolae şi soţia sa, Alina-Maria, s-au căsătorit în 2018 şi mai au o fetiţă.

Nicholas Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua în care a împlinit 25 de ani. În 2015, pe 1 august, i-a fost retras titlul şi a fost exclus din linia de succesiune a tronului. Prinţul Nicolae era al treilea moştenitor al tronului, după Principesa Margareta şi Principesa Elena (mama sa)