Magic News

Kate Middleton - My Fair Lady la Royal Ascot şi omagiul adus Prinţesei Diana

Prinţul William şi Kate Middleton au asistat la Royal Ascot, iar apariţia lor atât deaşteptată a fost extrem de glam.

Cei doi au apărut în caleaşcă la fel ca şi ceilalalţi membri ai familiei regale care au asistat la unul dintre cele mai cunoscute evenimente din Regat.

Kate a ales pentru aceest moment o rochie albă cu buline negre, o creaţie Alessandra Rich, pe care a accesorizat-o cu pălărie Sally Ann Provan şi o pereche de cercei minunaţi, care i-au aparţinut Prinţesei Diana, bijuterii cu perle care au fost înlocuite cu un model mai puţin impozant. Ţinuta sa ne-a amintit atât rochia concepută de Cecil Beaton pentru “My Fair Lady” din 1964, cât și de ţinuta purtată de Julia Roberts în filmul “Pretty Woman”. Însă cea mai clară trimitere vestimentară este la cea a Prințesei de Wales, la Royal Ascot în 1988.

Kate are deja experienţă în privinţa celor mai potrivite ţinute pentru Royal Ascot. Pentru prima ei apariție la cursele din Berkshire, în 2016, ea a ales o rochie de dantelă ivoire de la Dolce & Gabbana, în timp ce pentru cea mai recentă călătorie la Ascot, din 2019, Kate a mizat pe o rochie de un albastru pal semnată Elie Saab şi accesorizată cu cu o pălărie Philip Treacy și cercei cu topaz asortați. Este încă o dovadă că în această vară Ducesa de Cambridge are unele dintre cele mai încântătoare apariţii.