Magic News

ALIFANTIS & ZAN cântă pentru Grivița 53

Vineri, 17 iunie, la ora 21:30, are loc în cadrul Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD concertul Alifantis & Zan cu muzica din spectacolele de teatru. Concertul se desfășoară în curtea interioară de la UNArte.

Pentru această reprezentație, ALIFANTIS & ZAN au decis să doneze onorariul lor pentru construcția Grivița 53, primul teatru construit împreună.

Prin această inițiativă, ALFANTIS & ZAN susțin proiectul pe care Chris Simion-Mercurian l-a inițiat.

„De ce să vrei să construiești un Teatru? Și când spun “construiești” mă refer la adevăratul sens al verbului a construi. “A forma un întreg (o clădire, o mașină etc.) legând în mod trainic și în ordinea cerută părțile lui componente după un plan prestabilit; a realiza o construcție de proporții vaste, care necesită lucrări numeroase, variate și complexe.” De ce? În anul de grație 2022? În plin cutremur al întregului mapamond, când lucrurile nu par nici pe departe a se fi așezat în ordinea lor firească? Doar dacă îți iubești atât de tare meseria și breasla încât ajungi să crezi că vocația ta e una de ctitor. Ce nebunie minunată, ce crez, ce dăruire! Da, Chris Simion-Mercurian, pentru acest motiv am acceptat să cântam pro bono, eu cu Zan, la UNDERCLOUD. Vom dona toate încasările concertului nostru noului Teatru, Grivița53! O facem cu mare dragoste și cu mult respect. Fie să se nască!” - Nicu Alifantis

„Grivița 53 se dorește a fi mai mult decât un spațiu cultural, se cere a fi un spirit al unei generații. Noi am ales să construim o pagină de istorie. Toate proiectele mari au o doză de nebunie. Te invităm la această aventură” spune regizoarea.

Biletele sunt puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe mystage.ro și bilete.ro. Detalii despre fiecare eveniment și programul integral al festivalului pot fi găsite pe www.undercloud.ro.