Magic News

Acasă la Britney Spears. Cum arată noua ei locuinţă din Los Angeles

Britney Spears şi Sam Asghari s-au căsătorit în urmă cu câteva zile şi înainte de a pleca în luna de miere cuplul şi-a cumpărat o casă la Los Angeles.

Proprietatea se află în cartierul The Oaks şi a costat 11, 8 milioane de dolari, iar casa nu a fost aleasă întâmplător de artistă pentru că se află în apropierea casei lui Kevin Federline, fostul ei soţ, unde locuiesc cei doi copii ai ei, Sean şi Jayden.

Construită în 2008, casa are peste 1000 de metri pătraţi, şase camere, nouă băi, un salon mare şi o bucătărie. Briteney şi Sam vor avea la dispoziţie o sală de gimnastică, SPA, o pivniţă, o sală de cinema şi chiar şi o cameră dedicată ambalării cadourilor. Proprietatea are, de asemenea, o piscină, tobogane şi un garaj pentru cinci maşini.

Britney a căutat o locuinţă pentru a fi aproape de cei doi băieţi adolsecenţi a căror custodie ea a pierdut-o când ei erau foarte mici. Fostul soţ a fost suprins că dintre toate cartierele Britney l-a ales tocmai pe acela în care el locuieşte şi atât timp cât liniştea lui nu va avea de suferit, este împăcat cu această situaţie.