Magic News

Kim Kardashian ar fi deteriorat rochia iconică a lui Marilyn Monroe

Kim Kardashian a creat la MET Gala unul dintre cele mai controversate momente după ce a apărut îmbrăcată cu rochia iconică a lui Marliyn Monroe.

Kim a slăbit 16 kilograme pentru a putea purta rochia mulată purtată din Marilyn în 1962 când i-a cântat “Happy Birthday, Mr. President”, lui John Kennedy.

“Marilyn a purtat-o într-o noapte și era potrivită pentru corpul ei. Era ca pielea de pe corp”, a declarat ChadMichael Morrissette, un artist vizual, care organizează expoziţii de costume. Acesta a declarat pentru USA Today că a observat daune ireparabile la rochia care a fost expusă recent la Ripley’s Believe It or Not! pe Hollywood Boulevard din Los Angeles.

Kim a declarat că are un respect imens pentru această creaţie şi că nu ar face nimic care să o strice. Ea a spus că nu s-ar aşeza, nu ar mânca şi nu ar purta machiaj corporal atât timp cât este îmbrăcată cu rochia lui Marilyn. Se pare că rochia a fost purtată doar câteva minute după care a schimbat-o cu un model similar.

Pop Culture a publicat mai multe fotografii cu cea mai scumpă rochie din lume care prezintă semne de deterioare şi lipsa unor cristale. Unii au fost extrem de dezamăgiţi pentru că Kim Kardashian a îndrăznit să poarte rochia lui Marilyn, în timp ce alţii i-au apreciat această apariţie.

Muzeul a precizat atunci că rochia nu prezintă niciun semn de deterioare. Ea fost cumpărată în 2016 de Ripley’s care a plătit pee a 4,8 milioane de dolari.