Magic News

Victoria şi David Beckham s-au întrecut în cea mai amuzantă provocare sportivă

Victoria şi David Beckham sunt protagoniştii unui moment amuzant, cuplul fiind filmat chiar de fiica lor, Harper.

Cei doi au răspuns provocării lansate de antrenorul lor, Bobby Rich, şi au încercat să câştige această probă sportivă inedită. Momentul a fost urcat de fostul fotbalist pe Instagram, spre deliciul celor 73 de milioane de oameni care îl urmăresc.

David şi Victoria stau în planşă, iar în faţa lor se află nişte dispozitive numite Blazepod, leduri care se aprind. Menţinându-şi poziţia, fiecare a trebuit să apese pe ledul în culoarea aleasă, iar obiectivul era să apese pe cât mai multe leduri într-un interval de 30 de secunde.


Harper şi-a încurajat părinţii, iar la final am aflat şi câştigătorul: David Beckham, cu 61 de puncte, în timp ce Victoria a obţinut 48.

Dincolo de partea amuzantă, cei doi ne-au dezvăluit astfel cum se menţin în formă în această vară. Acest exerciţiu este perfect pentru a obţine un abdomen plat, iar planşa tradiţională a fost reinventată. Probabl că mulţi dintre cei care văd momentul vor dori să se apuce de sport şi să stea în planşă. În lipsa unor leduri, puteţi folosi telefonul pe care să instalaţi un joc care presupune viteză de reacţie. Dacă veţi găsi şi un partener de antrenament, distracţia este asigurată.