Magic News

Actorul Ray Liotta, starul din “Goodfellas”, a murit la vârsta de 67 de ani

Actorul Ray Liotta a murit în somn, în Republica Dominicană, unde se afla pentru a filma “Dangerous Waters”.

Ray Liotta avea 67 de ani şi este cunoscut în special pentru rolul din filmul lui Martin Scorsese "Goodfellas" (Băieţi buni).

Născut în 1954, în Newark, statul New Jersey şi abandonat în orfelinat, Raymond Allen Liotta a devenit un star mondial după l-a interpretat pe ecran pe gangsterul newyorkez Henry Hill (1943-2012) în capodopera lui Martin Scorsese "Goodfellas" în 1990. I-a avut colegi pe Robert De Niro şi pe Joe Pesci în unul dintre cele mai mari filme ale genului din secolul XX, care stă alături de trilogia "The Godfather" de Francis Ford Copolla.

Absolvent al Universităţii din Miami, Ray Liotta şi-a început cariera la sfârşitul anilor 1970. A devenit cunoscut publicului american o dată cu rolul din "Field of Dreams" din 1989, în care a jucat alături de Kevin Costner, iar în 1986 a apărut în "Something Wild" cu Melanie Griffith, rol care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur pentru "cel mai bun actor în rol secundar".

Între 1997 şi 2004 a fost căsătorit cu Michelle Grace cu care are o fiică, Karsen. În prezent era logodit cu Jacy Nittolo.