Magic News

Kylie Minogue, în alb şi negru la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în aceste zile locul în care se întâlnesc unele dintre cele mai mari celebrităţi.

Iar printre invitaţi s-a aflat şi Kylie Minogue, care a participat la un eveniment organizat de Magnum. Artista australiană în vârstă de 53 de ani a optat pentru două ţinute, diametral opuse.

Pe timpul zilei, Kylie a apărut într-o rochie albă, asimetrică, o creţie a designerului francez Alexandre Vauthier, pe care a accesorizat-o cu o pereche de cizme albe. Rochia avea o bretea subțire pe o parte și o mânecă largă pe cealaltă. De asemenea, partea de jos a rochiei, asimetrică, se învârtea la fiecare pas pe care cântăreața l-a făcut. Un look original pe care Kylie l-a completat și cu o pereche de cizme albe, ascuțite, înalte, marca Le Silla.

Pe Croazetă, regina muzicii disco i-a uimit pe toți cei prezenţi la festival. Astfel îmbrăcată, Kylie a ajuns pe plaja Magnum, a cărui imagine este, şi a prezentat un remix al hit-ului ei, “Can’t get you out of my head”.

Seara, Kylie a participat la evenimentul “Classics can be remixed”, unde şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră, scurtă, extrem de sexy, lăsându-şi la vedere picioarele.

Artista locuieşte în prezent în Australia natală, unde s-a mutat anul trecut, după ce a stat timp de 30 de ani la Londra.