Magic News

Cu lacrimi în ochi, Prinţul William a vorbit despre moartea mamei lui

Prinţul William şi Kate Middleton au mers la Manchester pentru a aduce un omagiu victimelor atentatului din 2017.

În timpul discursului său, Prinţul, extrem de emoţionat, a evocat moartea mamei lui, Prinţesa Diana. În urmă cu 5 ani, la Manchester a avut loc un atentat terrorist în timp ce mii de fani asistau la concertul artistei americane Arianna Grande. 22 de oameni au murit atunci, iar în memoria lor a fost ridicat un monument, inaugurat acum de Ducii de Cambridge, care au depus flori, iar Prinţul William a ţinut un discurs extrem de emoţionant.

„Catherine și cu mine știm că impactul acestei atrocității va dura toată viața și dincolo ea, și că procesul de vindecare e unul continuu. Vrem să vă asigurăm pe toți cei care vă chinuiți că ne gândim la voi”, și-a început discursul Prințul William.

Acesta a vorbit inclusive despre propria suferinţa după ce în 1997 şi-a pierdut mama: „Fiind o persoană care trăiește cu propria sa suferință, știu de asemenea că ceea ce contează cel mai mult pentru cei îndoliați este ca cei pe care i-am pierdut să nu fie uitați. E reconfortant să îți amintești. Făcând asta, chiar dacă au fost luați de lângă noi teribil de devreme, continuă să trăiască”, a spus Prințul William foarte emoționat și care şi-a stăpânit cu greu lacrimile.

„Ne-au schimbat viața. Au fost iubiți și sunt iubiți. Tocmai de aceea memorialele precum Glade of Light sunt atât de importante. De aceea eu și Catherine am vrut să fim astăzi alături de voi”, a declarat Prinţul William la Manchester.