Magic News

Anca Ţurcaşiu a împlinit 52 de ani - “Sunt atât de emoţionată”

Anca Ţurcaşiu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 8 mai, când a împlinit 52 de ani. Artista a avut o anivesare extrem de frumoasă, cu tort, multe flori şi prieteni dragi alături de ea.

Extrem de emoţionată, Anca a avut şi un mesaj sensibil, mulţumind pentru toate urările şi bucurându-se de tot ce îi oferă viaţa sa de acum.


„Stau și mă întreb cum poate să încapă atât de multă bucurie într-un suflet de om. Al meu!!! Sunt atât de emoționată! Am primit atât de multă iubire de la voi toți…. E atât de bine!!! Vă mulțumesc înzecit pentru toate gândurile voastre bune care se îndreaptă spre mine și vă promit că sunt aici, cu toată ființa mea, ca să împart cu voi toată dragostea, priceperea mea într-ale profesiei și strădania mea de a fi în fiecare zi un om mai bun pe Pământ!”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.


Anca Ţurcaşiu a surprins pe toată lumea în 2020 când a anunţat că divorţează de soţul ei după 22 de ani de căsătorie. În cei doi ani de la despărţirea de Cristian Georgescu, Anca s-a reinventat şi a luat-o de la capăt.

De curând, Radu, fiul Ancăi s-a căsătorit cu iubita lui, Andreea, spre marea bucurie a artistei: „De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind. Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm.”