Magic News

Salma Hayek a pozat alături de fiica ei, Paloma, pentru revista Vogue

Salma Hayek (55 de ani) şi fiica ei, Paloma, în vârstă de 14 ani, sunt protagonistele celui mai recent număr al revistei Vogue Mexic.

Actriţa a povestit în limba spaniolă cum a fost pentru ea experienţa de a deveni mamă la 40 de ani, dar a oferit şi detalii despre viaţa de familie, dezvăluind cum fiica ei a ajuns să îi “fure” hainele.

Paloma este fiica actriţei cu Francois-Henri Pinault, iar tânara a crescut în lumina reflectoarelor. Şi-a însoţit adesea părinţii pe covorul roşu, iar mama ei a postat fotografii cu ea pentru a celebra diferite momente speciale. Salma şi-a învăţat fiica limba spaniolă, pentru a-i dezvălui Palomei cultura ţării în care s-a născut, dând astfel unitate familiei.

Adolescenta este tot mai prezentă în public, ea fiind prezentă la Saptămâna Modei de la Paris, dar şi la Londra şi la Los Angeles, însoţindu-şi mama la avanpremiera filmului “Eternii”. Cu o mamă actriţa, Paloma visează şi ea la o carieră în cinematografie, iar acum face voluntariat la o cantina pentru persoane nevoiaşe.

Salma a declarat că cel mai bun lucru este să ai o strategie în viaţă care să îţi permită să ai o carieră artistică, o profesie şi să îţi acorzi timp să fii femeie. În cadrul şedinţei foto, Salma şi Paloma au purtat haine ale unor designeri celebri.

În timpul liber, Paloma prefer ţinutele lejere, însă garderoba mamei ei, plină de creaţii ale unor mari case de modă, este o tentaţie pentru ea. „Ne certăm pe haine pentru că îmi ia totul din dulap. Încă de când era mică nu m-a lăsat să-i aleg hainele și mi-a plăcut întotdeauna acest lucru. Și se pricepe foarte bine la machiaj. Eu mă pricep la machiaj, dar acum ea mă învață pe mine”, a declarat Salma.

Actriţa a dezvăluit că la 40 de ani s-a simţit pregătită să devină mamă, pentru că realizase deja multe lucruri în viaţă de care era mândră. Era pregătită să renunţe complet la actorie, însă soţul sau a fost cel care a făcut-o să se răzgândească.