Magic News

Paştele în familia regală britanică. Kate şi Charlotte, în ţinute asortate, de primăvară

Familia regala britanică a fost împreună pe 17 aprilie pentru a sărbători Paştele şi a asista la slujba tradiţională.

Regina Elisabeta a II-a nu a fost prezentă la slujba de la capela St George de la Castelul Windsor, aşa cum anunţase într-un comunicat de presă.

Prinţul William şi Kate Middleton au revenit în Regatul Unit după câteva zile de vacanţă şi au fost prezenţi la slujba din ziua de Paşte împreună cu cei doi copii mai mari, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte.

Cu această ocazie, Kate a purtat o ţinută de primăvară, ea alegând o rochie bleu, accesorizată cu un aceesoriu de păr şi o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă. Adepta ţinurelor reciclate, Ducesa a mai apărut în această ţinută semnată de Emilia Wickstead, în 2017, cu ocazia unei vizite în Luxemburg. Charlotte a avut o ţinută asemănătoare cu a mamei ei, fetiţa fiind foarte elegantă într-o adorabilă rochiţă bleu cu flori şi un cardigan bleumarin. Mama şi fiica au ales şi aceeaşi coafură, cu părul strâns parţial într-o coadă de cal. În acelaşi timp, William şi George au purtat costume foarte elegante, diferenţa fiind făcută de cravatele în nuanţe diferite.

La slujba de la Castelul Windsor au mai asistat Prinţesa Beatrice, Zara Tindall, Contessa Wessex şi cei doi copii ai ei.

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu au fost prezenţi, desi sunt şi ei în Europa în această perioadă pentru a asista la Jocurile Invictus. Pe 13 aprilie, cei doi i-au făcut o vizită secretă Reginei Elisabeta a II-a, prima după plecarea lor în America.